10 åtgärder för att hålla Aquatic fisk Alive

Följande är tio enkla riktlinjer som kommer att hålla din vattenlevande fiskar levande.
Först, inte över folkmassan tankar, varje tum av fisk är ska ha en liter vatten. Så om du har fyra inches av fisk du behöver fyra liter tank vatten.
Det andra, aldrig lägga för många objekt i akvariet. Sätta saker som är funktionella för fisk. Du kan sätta i särskilda skyddsrum och dekorativa ornament. Men inte mer än göra det. Du kommer att betala för det senare när du har att rengöra en miljon akvarium objekt.
Den tredje väsentliga tips är att köpa en bra filtreringssystem för noll underhåll. Detta innebär att du bara kommer att behöva städa regelbundet var 3-4 månader. Forskning de filtreringssystem eller köpa ett filtreringssystem som är billigt, men lära sig att använda den.
Det fjärde måste du bli en expert på ditt filtreringssystem. Utan skarpa rent vatten, kommer dina fiskar förgås, och ändra ditt filter en gång i månaden eller så mycket som det är nödvändigt att göra det.
Femte, aldrig para aggressiv våldsam fisk med fredliga gemenskap fisk. Du har blivit varnad ditt samhälle fiskar kan skadas eller ätas av de mer aggressiva arter.
Sjätte, om du har fastnat Få tips från dina lokala akvatiska specialist-på Petsmart-eller du kan även kontakta mig.
Sjunde, aldrig sätta vatten från kranen direkt i ett akvarium med levande fisk. Vänta alltid sju timmar med vattnet stod utanför akvariet, innan den läggs till den biologiska akvariet, detta gör att klor avdunsta. Eller så kan du alltid köpa speciella de-klorering kemikalier. Den första metoden kommer att spara pengar.
Åttonde, göra om du vill rena klara vatten inte lämna akvariet lyset på hela tiden. Detta kommer att orsaka alger att växa. En bra tumregel är att lämna lamporna på när din i rummet beundra ditt akvarium, när du lämnar släcker ljuset.
Nionde, aldrig över mata dina fiskar. Fisk kan äta alldeles för många pellets, fisk mat eller levande mat och få en allvarlig sjukdom eller dö. Endast mata vad som är nödvändigt, fisk kan få en blåsa sjukdom, lös, alla bärighet och inte kan simma.
Tionde, se till att du vet vilken typ av temperaturen din fisk gillar. Tropiska fiskar kan förgås i kallt vatten eller utveckla ICH. Ich är en bakterie som dödar fisk, älskar den kalla temperaturer.

Avgöra om en sällskapsfåglar är rätt för din familj
Biljardboll Standards
Har du den dummaste hund?
Sommar Tips för husdjur
Akvarium LED-lampor: Är de värda det?
3 Saker att tänka på innan få ett husdjur
5 skäl till varför man inte ska ta din hund att arbeta
Katt Grooming: Bad och borsta
Vilken typ av husdjur är rätt för dig?
Ska Valpar matas valpfoder?
Är ren en hundens mun?

Leave a Reply